Mind-body traject


Op maat
Omdat iedereen net weer wat anders nodig heeft en andere klachten of diagnoses heeft werk ik altijd op maat. De eerste paar consulten staan vaak in het teken van educatie en het meer leren over deze visie op klachten. 
Je krijgt na elke afspraak huiswerkopdrachten mee en tussen de consulten door kun je me bereiken per mail of Whatsapp. 

Na de eerste paar sessies draaien de consulten meer om jouw voortgang. We bespreken hoe de afgelopen periode is gegaan, wat je ervaren hebt, wat goed ging en wat uitdagend was. Vanuit hier werken we weer verder.

Sommige thema’s waar we mee aan de slag gaan (zoals het doorbreken van patronen) zijn niet binnen een paar maanden afgerond of klaar. De Mind-body aanpak is geen ‘Quick fix’. Het gaat juist vaak over processen die al heel lang op onbewust niveau hebben gespeeld en nu steeds meer naar voren komen. Dit betekent echter niet dat het heel lang hoeft te duren voordat klachten afnemen of  weg kunnen gaan. Mijn ervaring is dat het eindelijk begrijpen van wat er in jouw lichaam speelt vaak al veel angst wegneemt en er daardoor al snel verbetering optreedt. 

Wat ik terug krijg van mensen met wie ik gewerkt heb is dat dit traject niet alleen tot vermindering van klachten of herstel heeft geleid, maar een positieve invloed heeft op alle levensgebieden. Dit herken ik zelf ook. De meeste mensen met aanhoudende klachten zijn uit contact geraakt met zichzelf, onderdrukken veel en cijferen zichzelf weg. In verbinding komen met jezelf, jezelf leren uiten en authentiek leven, is dat niet waar het allemaal om draait?

Tarieven

Vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek
Ben jij benieuwd of Het Mind-body traject bij jou past en wil je kennismaken? Vraag dan gratis een kennismakingsgesprek aan. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 20 minuten. De kennismakingsgesprekken en consulten vinden telefonisch of via beeldbellen plaats. Op deze manier kunnen we de gesprekken in jouw vertrouwde omgeving voeren.

De consulten
Een consult duurt maximaal 45 minuten, na elk consult stuur ik jou een op maat gemaakt adviesdocument. Een gemiddeld traject duurt zo’n drie maanden waarbij we twee keer per maand (digitaal) afspreken.

Het is mogelijk om pauzes in te lassen. Vraag gerust naar de mogelijkheden! Woon je in de stad Groningen? Dan kan ik ook bij jou thuis langskomen. 

Tarieven – inclusief BTW
  • Kennismakingsgesprek: Kosteloos en vrijblijvend
  • Investering per consult€89,00             

Aan het re-integreren? De trajecten van Het Breinplein worden volledig vergoed door de meeste werkgevers.

Kom in contact!

Heb jij vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen en wil je kennismaken? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met mij op!

Google reviews

❝Voor mensen met NAH is Het Breinplein echt 'The place to be'! Ik had van te voren niet kunnen bedenken wat voor meerwaarde het zou kunnen hebben tijdens mijn herstel.

Eindelijk iemand die mij begreep, die echt naar je luistert en die weet wat het betekent als je wereld ineens compleet op z'n kop staat.

Na elk gesprek voelde ik opluchting, vertrouwen en kon ik de motivatie weer opbrengen om door te gaan.

Door Het Breinplein kreeg ik veel meer inzicht in mijn herstel, kreeg ik helpvolle tips en het mocht altijd in mijn tempo! Leven met NAH is al moeilijk genoeg, maar zie Het Breinplein echt als een cadeau aan jezelf!
Niesetta
5/5
❝Maartje heeft mij zo veel geholpen met mijn hersenschudding. Ik zat in de knup, had veel angst en veel klachten overgehouden door een hersenschudding. Ik dacht dat ik vast zat en hier voor altijd zou blijven. Ik las van andere mensen dat zij blij waren dat zij, dit wat ik ook had, hebben meegemaakt en dit hebben overwonnen. Alleen kon ik mij hier totaal niet in vinden.

Tot ik hoop kreeg door het eerste consult van Maartje, wat leidde tot meer hoop, wat veranderde in vertrouwen. Mijn klachten namen stukje bij beetje af tot ze ineens weg waren. Mijn vertrouwen nam toe, mijn angst nam af.

Ik heb zo ontzettend veel gehad aan Het Breinplein. Ik weet zeker dat als ik niet was begonnen met deze consulten, ik nog steeds op bed lag met alleen maar klachten. Dit heeft letterlijk mijn leven veranderd en ook ik kan nu zeggen dat ik verschrikkelijk dankbaar en blij ben dat dit alles mij is overkomen. Het heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben en daar ben ik Maartje voor eeuwig dankbaar voor!❞
Bo
5/5
❝Soms heb je mensen nodig die je weer naar het licht toe laten bewegen.

Maartje is er zo één en met dankbaarheid denk ik terug aan onze sessies samen,

Dankjewel voor het delen van alle herkenning van alles waar ik doorheen ging.
Dankjewel voor de rust die je bracht in mijn zenuwstelsel.
Dankjewel voor je bemoediging om door de angst heen te bewegen.
Dankjewel voor alle kennis die je met me deelde.
Dankjewel voor je vertrouwen in mijn herstel!
Floor
5/5