Hersenschudding


Klachten na het oplopen van een hersenschudding
Heb jij (al langere tijd) klachten na het oplopen van een hersenschudding? Heb je het idee dat jouw herstel stagneert? Lukt het jou niet om balans te vinden tussen het niet over je grenzen gaan en te weinig doen? Heb jij het idee dat je jezelf in de weg zit? Voel jij je steeds meer een patiënt en wil jij weer leven in plaats van overleven?

Dan ben je hier aan het goede adres. Zelf heb ik jarenlang met veel verschillende klachten rondgelopen na het oplopen van een hersenschudding. Ik raakte mijn baan kwijt, had geen sociaal leven meer en ik zat voornamelijk thuis. Ondanks dat prikkelarme leven voelde ik mij maar niet beter en dat maakte mij wanhopig en gefrustreerd.

Na veel studie, onderzoek en training leerde ik dat er een andere aanpak nodig is om de vicieuze cirkel van aanhoudende klachten te doorbreken. Ik kwam erachter dat ik door de aanpak die ik lange tijd had, de klachten juist in stand hield en eindelijk vielen de puzzelstukjes op hun plek.

Advies, ondersteuning & verbinding
Inmiddels ondersteun ik mensen bij hun herstel. De trajecten die ik aanbied rusten op meerdere pijlers en omvatten de tools en thema’s waar ik zelf het meest aan heb gehad. 

Vaak zijn twee online (of telefonische) consulten al voldoende om op weg te worden geholpen. Uiteraard is het waardevol om langere tijd ondersteund te worden bij jouw herstelproces. Na elk consult ontvang je een adviesdocument met daarin de belangrijkste besproken zaken. Aan de hand van dit advies kun je zelf thuis verder werken aan jouw herstel!

Kom in contact!

Heb jij vragen, belang bij op maat gemaakt advies of coaching en/of wil jij je aanmelden voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dan kan dit via de onderstaande knop!